DISCOVER LOGIN
CONCERTS FESTIVALS SPORTS NIGHTLIFE THEATER

MASTERCLASS INNOVATIE

Expired Event
https://f0a20826c00e9d7a2251-705026f0dfbdd9ff017b1fa0935e2386.ssl.cf2.rackcdn.com/623_c-6.jpg
{"https:\/\/f0a20826c00e9d7a2251-705026f0dfbdd9ff017b1fa0935e2386.ssl.cf2.rackcdn.com\/623_c-6.jpg":"Elvert Barnes^:^http:\/\/www.flickr.com\/photos\/perspective\/5962318394\/^:^https:\/\/creativecommons.org\/licenses\/by-sa\/2.0\/deed.en"}
Graag nodigen we je uit voor een exclusieve masterclass Creativiteit en Innovatie. Deze masterclass organiseren wij om jou een voorsprong te geven op creativiteit en innovaties. Tijdens de masterclass leer je hoe je mensen binnen jouw team of organisatie creatiever en innovatiever krijgt. Hoe je effectief kunt zorgen voor verandering, om daarmee het beste uit jezelf en anderen te halen! Alles wat we je vertellen is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring. De masterclass wordt gegeven op de unieke locatie waar ook ons kantoor is gevestigd, namelijk de Van Nelle Fabriek. Benoemd als erfgoed op de Unesco Werelderfgoedlijst met een waanzinnig uitzicht op Rotterdam!

Masterclass Creativiteit en InnovatieIedere succesvolle organisatie heeft twee zaken goed onder controle: productiviteit en creativiteit. Productiviteit is, in tegenstelling tot creativiteit, in de afgelopen decennia al veel uitgelicht. Wij als Creatieve Koppen hebben ons de ambitie gesteld om het creatieve vermogen van organisaties te optimaliseren. Creativiteit is het vermogen om tot nieuwe ideeën te komen en deze ook tot werkelijkheid te brengen. Hiervoor moet je juist dingen anders doen. Juist anders denken. Dit om te kunnen innoveren! Alles wat wij doen baseren wij op basis van wetenschappelijke kennis over het brein en onze kennis over verschillende soorten organisaties.

Resultaat - Het fundament voor succesvol innoveren - Van strategie tot innovatie challenges - Theoretische basis en praktische aanpakken - Ontwikkelen met een diversiteit aan deelnemers - Vol energie en informatie om mee aan de slag te gaan

DoelgroepWe bieden deze masterclass exclusief aan voor de volgende doelgroep binnen organisaties van > 50 personen: directie, management, C-level of senior rollen in marketing, innovatie en business development.
Have an issue with this listing? Report it here.
0
0
X
playlist Close
arrow
Click
- Playlist
Click Click
Click